WebConversionOnline.com
HomeMenuToolsTopicsConversion

 Lucky Number for differen names
NameGenderOrigin
ત્રિદિવા (Tridiva)GirlGujrati
ત્રિધરા (Tridhara)GirlGujrati
ત્રિધાત્રી (Tridhatri)BoyGujrati
ત્રિધામન (Tridhaman)BoyGujrati
ત્રિનેત્ર (Trinetra)GirlGujrati
ત્રિનયન (Trinayan)BoyGujrati
ત્રિનયની (Trinayani)GirlGujrati
ત્રિનાથ (Trinath)BoyGujrati
ત્રિનાભ (Trinabh)BoyGujrati
ત્રિપુતા (Triputa)GirlGujrati
ત્રિપ્તા (Tripta)GirlGujrati
ત્રિપર્ના (Triparna)GirlGujrati
ત્રિપુરસુંદરી (Tripurasundari)GirlGujrati
ત્રિપુરા (Tripura)GirlGujrati
ત્રિપુરાજિત (Tripurajit)BoyGujrati
ત્રિપુરારી (Tripurari)BoyGujrati
ત્રિપુરી (Tripuri)GirlGujrati
ત્રિંબક (Triambak)BoyGujrati
ત્રિંબિકા (Triambika)GirlGujrati
ત્રિભુવન (Tribhuvan)BoyGujrati
ત્રિભુવનેશ્વરી (Tribhuvaneshwari)GirlGujrati
ત્રિમૂર્તિ (Trimurti)BoyGujrati
ત્રિમાન (Triman)BoyGujrati
ત્રિયમા (Triyama)GirlGujrati
ત્રિયા (Triya)GirlGujrati
ત્રિલોકચંદ (Trilokchand)BoyGujrati
ત્રિલોકનાથ (Trilokanath)BoyGujrati
ત્રિલોકેશ (Trilokesh)BoyGujrati
ત્રિલોચન (Trilochan)BoyGujrati
ત્રિલોચના (Trilochana)UnisexGujrati
ત્રિવેણી (Triveni)GirlGujrati
ત્રિવિક્રમ (Trivikram)BoyGujrati
ત્રિશંકુ (Trishanku)BoyGujrati
ત્રિશૂલ (Trishul)BoyGujrati
ત્રિશુલાંક (Trishulank)BoyGujrati
ત્રિશુલિન (Trishulin)BoyGujrati
ત્રિશુલિની (Trishulini)GirlGujrati
ત્રિશાલા (Trishala)GirlGujrati
ત્રિશોના (Trishona)GirlGujrati
ત્રિષ્ણા (Trishna)GirlGujrati
ત્રિષર (Trishar)BoyGujrati
ત્રિસનુ (Trisanu)BoyGujrati
ત્રીકાય (Trikay)BoyGujrati
ત્રીગૂની (Triguni)GirlGujrati
તરીની (Tarini)GirlGujrati
ત્રીલૉક (Trilok)BoyGujrati
તરોશ (Tarosh)BoyGujrati
તલંક (Talank)BoyGujrati
તલત (Talat)BoyGujrati
તુલ્યા (Tulya)GirlGujrati
 ◄ Previous PageNext Page ► 

   Copyright Web Conversion Online © 2022,  All Rights Reserved